Opleidingen en workshops

Leren, ervaren, uitproberen en concreet maken

Een trainingsaanpak die bij je past

Soft skills, je kan er niet omheen. Ze spelen een grote rol in verschillende gebieden van je leven, zoals je werk, je onderneming, je team en ook in je persoonlijk leven.

Naast het hard skills (of functionele competenties) beïnvloeden je soft skills (persoonlijke competenties) hoe goed je bent in je job. In elke job gaat het er om op een professionele manier om te gaan met anderen, om taken de juiste prioriteit te geven, om je grenzen te bewaken., om leiding te geven aan het (project)team, om …

Wat ook eigen is aan soft skills aanleren, is dat je ze niet van de ene op de andere dag helemaal onder de knie hebt. Maar je bouwt deze competenties op door er elke dag bewust mee bezig te zijn.

Binnen het trainingsaanbod van A Heart4Work focussen we ons op opleidingen en workshops rond het verder ontwikkelen van deze persoonlijke competenties. Dit gebeurt in groep.

Leren door te doen

  • Theorie wordt afgewisseld met veel oefeningen
  • Je krijgt opdrachten mee om in het dagelijkse bezigheden te oefenen
  • Er is tijd voor feedback en deelrondes, zodat je van elkaar kan leren.

Groepsgrootte

Om een optimale interactie tussen de deelnemers mogelijk te maken bepalen voor elke training apart wat de optimale groepsgrootte is.

Flexibel

De agenda van een opleiding ligt vast, maar er is genoeg tijd voorzien om in te spelen op de persoonlijke noden van deelnemers of op wat er in de groep gebeurt.  Zo wordt de opleiding toch een persoonlijke beleving.

Onderweg naar succes