0 student

Gezonde grenzen

Je grenzen herkennen en aangeven

Grenzen aangeven is niet altijd even makkelijk. Sommige grenzen zijn makkelijker aan te geven dan anderen, zoals vb een landsgrens. En ook daarvoor worden er wel oorlogen bevochten of diplomatieke strijd geleverd omdat de interpretaties van de grens uiteenlopen tussen de twee landen.

​In relaties is het noodzakelijk om goede grenzen aan te geven. Of de relaties nu professioneel of persoonlijk zijn, een duidelijke grens stellen helpt om goede afspraken te maken en om een duurzame samenwerking te bekomen. Maar ook de grens tussen wat we (innerlijk) denken en hoe we het uiten kan ook soms dubbelzinnig zijn. vb we denken “nee”, maar zeggen toch “ja”. Ook daar duidelijker zijn naar onszelf toe helpt om onze eigenwaarde te hervinden en onszelf te eren.

​Herken je bij jezelf een paar van de hierboven vermelde “overtredingen” dan kan de workshop “Gezonde grenzen stellen” je een hele eind op weg helpen.

​In een reeks van 4 halve dagen gaan we op zoek naar hoe je Gezonde Grenzen stelt.

Praktisch

Binnen de training wisselen theorie, opdrachten (in groep of individueel), reflectie en feedback elkaar af. Je zal ook opdrachten meekrijgen.

​Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Kost:

 • Workshop van 4 halve dagen​: 395€
 • Workshop van 4 halve dagen​& 4 persoonlijke coaching sessies: 785€

Waar: A Heart4Work, Tervuursesteenweg 72a in 3060 Bertem.

​Data: 2, 3, 4 en 5 november 2020 (09u30 – 13u00)

​Meer informatie

Wil je eerst nog wat informatie, laat me het weten en we plannen een telefoongesprek in of stel je vragen via mail: gvanderwegen@aheart4work.com.

Inschrijven

Je kan je inschrijvingen via onderstaand formulier of je kan ook mailen naar gvanderwegen@aheart4work.com.

Weet wel dat je past ingeschreven bent als het bedrag werd overgemaakt op bankrekening BE60 7340 2870 8470 op naam van A Heart4Work met melding “GG en je naam”.

  WorkshopWorkshop & 4 persoonlijke coaching sessies
   

  Breng me naar het overzicht van alle trainingen

  Cursusonderdelen zijn leeg

  Instructor

  Coach, consultant en trainer

  Gratis