0 student

Loskomen van stress, tot rust komen en je energie terugvinden

Wanneer we over een lange periode een hoge mate van stress in ons leven ervaren, heeft dit een negatieve invloed op ons. Onze energie gaat dan zakken en alles kost ons meer en meer moeite. We verliezen ons in de taken en we krijgen die taken niet meer rond. Zo wordt ook de kijk op onszelf ondermijnd, want het lukt niet meer om de dingen af te krijgen. Zo wordt de berg waar we tegenover staan groter en gunnen we onszelf geen tijd meer om op te laden.

Bij ontstressen horen drie bewegingen: Ontspannen, het hervinden van je energie en het loskomen van wat je stress bezorgd. Deze drie bewegingen horen samen en verdienen alle drie de nodige aandacht bij het overwinnen van overspannenheid en mogelijke burn-out.

In deze workshop gaan we in zes  voormiddagen met deze drie bewegingen aan de slag. De  focus ligt op het ervaren van wat er bij jou speelt, kijken hoe je dit kan “omdraaien” en van daaruit oefenen en aan de slag gaan. Je krijgt ook wat theoretische achtergrond, maar ervaren staat centraal in deze workshop. Zo ga je met praktische handvatten naar huis 

Er is aandacht voor de verschillende niveaus die door negatieve stress in onbalans geraken: het fysieke lichaam, emotionaliteit, mentale hygiëne en positief zelfbeeld.

Praktisch

Wil je eerst even kennismaken of proeven van de aanpak, dan kan je gratis deelnemen aan de introductieavond op 9 januari 2020 (van 19u30 t.e.m. 21u30). Inschrijven is verplicht. Je schrijft je in via onderstaand inschrijvingsformulier.

​Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Bijdrage:  €360,- (incl. BTW). Als je t.e.m. 13 januari 2020 inschrijft en betaalt, kost het €320,- (incl. BTW).

Naast een syllabus, zijn koffie, thee en water met gezonde versnaperingen zijn inbegrepen

Locatie: A Heart4Work, Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem

Data

  • Op aanvraag

Een deelnemer getuigt

“Als mens onderga je de dagelijkse ratrace en spurt je van het enen naar het andere om alle jongleerballen hoog in de lucht te houden en dat is ook bij mij zo. Deze cursus heeft me doen inzien hoe hoog mijn stressniveau is en hoe ik daarmee om kan gaan. Emoties mogen gevoeld worden, overtuigingen mogen uitgedaagd worden. En met de extra inzichten in mijn talenten zorgt deze cocktail voor nieuwe inzichten en handvaten waardoor ik de ratrace beter aan kan.”

-Anoniem

Registratie

Ontstress jezelf

 

Breng me naar het overzicht van alle trainingen

Cursusonderdelen zijn leeg

Instructor

User Avatar Greet Vanderwegen

Coach, consultant en trainer
360,00€