Teamcoaching

Focust op de relatie tussen de teamleden

Teamcoaching

Bouwen aan ons team

​Teams zijn de bouwstenen van elke organisatie. Zij maken dat de doelstellingen behaald worden. Zij beïnvloeden de sfeer in de organisatie. Het is dus geen luxe om ook te investeren in de teamdynamiek.

Teamcoaching:

  • helpt om onderliggende wrevels zichtbaar te maken en uit te klaren.
  • zorgt dat al de neuzen in dezelfde richting wijzen.
  • helpt conflicten op te lossen.
  • ondersteunt pas gevormde teams snel op dreef te krijgen.
  • helpt om het werkplezier en de verantwoordelijkheid van teams en de teamleden te vergroten.
  • geeft structuur aan de zelfzorg voor zelfsturende teams.

Bij teamcoaching maken we o.a. gebruik van systemisch coachen en Insights Discovery.

​Wil je kijken of teamcoaching ook iets voor jouw team is, neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina. Je kan een vrijblijvende en confidentieel kennismakingsgesprek aanvragen.

Over systemisch coachen

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Wat anderen zeggen

avatar (5)
“A Heart4Work creëerde een veilig kader voor het team. Zo konden ze exploreren wat er fout liep en samen tot oplossingen komen. De sfeer en productiviteit verhoogde zichtbaar erna.”
Hilde
HR Manager
avatar (3)
Stefan
"Greet heeft ons team geholpen dichter bij mekaar te komen. Dit heeft gezorgd dat er meer samenwerking is en er ook meer plezier wordt gemaakt."
Business Manager
 

Contacteer ons

Heb je nog bijkomende vragen of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen, neem dan contact via het inschrijvingsformulier of stuur een mail naar gvanderwegen@aheart4work.com.