Loopbaanbegeleiding

Geef je loopbaan een duwtje in de rug

Geef je loopbaan een duwtje in de rug

Elk van ons is heel wat tijd met zijn werk, als werknemer of zelfstandige, bezig. Ons werk geeft ons zin in het leven, maar geeft ook onze uitdagingen. Soms heb je wel keuzes te maken die de verdere richting van je carrière kunnen bepalen. Soms merk je dat je ergens tegen aanloopt en wil je hierin verduidelijking en ondersteuning om te groeien. Soms word je voor een voldongen feit geplaatst , maar weet je niet hoe hiermee om te gaan.

Een loopbaancoach kan je vanuit een open en luisterende houding je hierin ondersteunen en helpt je zo:

 • de knopen te ontwarren en beslissingen te nemen;
 • je zelfinzicht en zelfvertrouwen vergroten;
 • handvaten geven om met moeilijk situaties om te gaan;
 • je sterker maken in je communicatie naar anderen;
 • je beslissingen tot uitvoering brengen;
 • balans werk en privé te herstellen.

Wat klanten ervaren

avatar (3)
“Dank je voor de vragen. Ik vond het fijn om bevraagd te worden.. Dank je voor de woordeloze bemoedigingen en appreciatie. Het heeft me deugd gedaan. Het heeft me terug in mijn kracht gezet.”
Hilde
 
 
avatar (13)
Wat ik nooit zal vergeten, is dat je me tijdens die bewuste sessie in 2020 hebt wakker geschud. Ik zat zo diep, en ik besefte zelf niet eens hoe slecht ik er aan toe was. Ik ben je enorm dankbaar dat je me hebt doen inzien dat het zo niet verder kon. Ik denk nog vaak terug aan die ene avond. Het resultaat van de loopbaanbegeleiding is dat ik nu supergelukkig ben in de nieuwe richting die ik koos. Het verschil met die dag in 2020 kan niet groter zijn.
Joline
 
 
Loopbaanbegeleiding
"Dankzij Loopbaanbegeleiding werden mijn knopen naar boven gebracht en gedefinieerd. Ik kan nu met overtuiging naar het juiste werk en de passende omgeving zoeken met kracht en zekerheid van mijn kwaliteiten, vaardigheden en waarden. Ik weet nu ook hoe ik met mijn valkuilen om de werkplek kan omspringen.
Ann
 
 

Met Loopbaancheques van de VDAB

Wat kost het?

Een loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf, zowel op financieel vlak als qua tijdsbesteding. Reken op ongeveer 30 minuten voor een kennismakingsgesprek en 7 uren voor coaching, gespreid over een drietal maanden.

Voorzie ook wat van jouw persoonlijke tijd om de opdrachten uit te voeren en je voor te bereiden voor de volgende sessie. Hiervoor voldoende tijd nemen is cruciaal voor het succes.

Op financieel vlak investeer je €90 voor 7 uren loopbaanbegeleiding (de eerste cheque voor 4 uren en de tweede cheque voor 3 uur) loopbaanbegeleiding.  De normale prijs van dit coaching traject bedraagt ongeveer €1200.

Je realiseert een grote besparing door het inzetten van de VDAB loopbaancheques.

Voorwaarden loopbaancheques

Om van deze loopbaancheques gebruik te maken, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Je woont in Vlaanderen en/of Brussel.
 • Je spreekt Nederlands.
 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 • Je hebt tenminste een loopbaan van 7 jaar opgebouwd.
 • Je hebt de laatste 6 jaar geen loopbaanbegeleiding met tussenkomst van de VDAB genoten.

Hoe start je dit op?

 1. Vraag je kennismakingsgesprek aan met Greet Vanderwegen
 2. Ga naar de website van de VDAB (www.vdab.be/loopbaanbegeleiding) en vraag jouw eerste loopbaancheque van 4 uren aan.
 3. Na het regelen van de betaling, krijg je de loopbaancheque voor de eerste 4 uren via e-mail toegestuurd. Die stuur je dan naar ons door.
 4. Ondertussen gaat het kennismakingsgesprek door en plannen we de eerste coaching sessie.

Door een partnership met  (een erkend loopbaancoachingscentrum van de VDAB) biedt Greet loopbaancheques aan, die voor een groot stuk gefinancierd worden door de Vlaamse gemeenschap.

Contacteer ons

Heb je vragen, wil je je inschrijven voor het volgend on-line infomoment of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen, neem dan contact via het formulier hiernaast of plan online een afspraak in.