Greet Vanderwegen

Vanuit verbinding, inspireren en tot actie komen

Verbindend, inspirerend en daadkrachtig

Greet VanderwegenHet keerpunt in mijn management carrière kwam er nadat ik, na zo’n 10 jaren deel uitmakend van het managementteam van een groot Europees bedrijf met meer dan 48 filialen, mee de ontmanteling van mijn team en de verschillende filialen begeleidde. Aan mijn engagement en betrokkenheid met mijn collega’s kwam bruusk een eind. Ik werd serieus met mezelf geconfronteerd. Hoe zat het nu met mijn succesvolle loopbaan? Wat was mijn doel nu in het leven? Waar moest ik nog zin uit halen?

Het was tijd om even halt te houden en te kijken wat er voor mij belangrijk was. Waarom werkte ik en hoe wilde ik mijn leven verder vorm geven? Via opeenvolgende opleidingen en coaching sessies kwam ik erachter dat mijn kracht zat in de balans tussen het vastpakken van het innerpersoonlijke en het ondersteunen bij het omzetten naar concrete vormen.

Het innerpersoonlijke heeft te maken met wat er onder de waterlijn speelt: wat zijn jouw persoonlijk voorkeuren; wat zijn je kwaliteiten en valkuilen; wat zijn je overtuigingen (innerlijke gedachten) en waar botsen ze; wat drijft je in het leven en op je werk…

Maar met inzichten alleen, daar kom je niet ver mee. Het is ook belangrijk om te gaan kijken hoe dit vorm te geven in je leven, in een team, in je job, in de maatschappij of in een businessmodel. Zowel de inzichten als de concrete uitwerking goed kunnen vatten, zijn voor mij cruciaal om succes te hebben en te kunnen genieten van wat je doet. Vanuit verbinding met het hart en in connectie met de realiteit van alledag.

Jouw vragen, jouw doelen en jouw twijfels, die wil ik samen met jou aanpakken, stap voor stap.

Greet Vanderwegen