0 student

Perfectionisme uit de weg ruimen

Het is leuk om complimenten te krijgen voor het “perfect” werk dat je aflevert. Of je er zelf van kan genieten, dat is andere koek. Je ziet zelf altijd wel verbeterpunten. En fier zijn voor wat je deed en doet, dat is zo moeilijk. Dat is waar perfectionisme een belemmering wordt.

Ook uitstelgedrag is een gevolg van perfectionisme. Dat uit zich in het niet aanpakken van “moeilijke” taken. Het stopzetten van projecten waar ongekende taken deel van uitmaken. eerder een routine taak aanpakken, dan die cruciale taak. Het op de lange baan schuiven van nieuwe initiatieven.

​Merk je dat dit perfectionisme en het bijhorende uitstelgedrag jou teveel in de weg zitten, dan kan deze workshop iets voor jou zijn.

​De eerste stap is te beseffen dan perfectionisme geen aangeboren eigenschap is en dat je het kan afleren. Wat het afleren je wel vraagt, is geduld en doorzettingsvermogen. Met een goede begeleiding en doorzettingsvermogen kom je er.

​In een reeks van 4 halve dagen gaan we aan de slag met perfectionisme en hoe jij dat uit de weg kan ruimen; Of iets subtieler, hoe Perfecte Imperfectie jouw leven aangenamer kan maken.

Praktisch​

Binnen de training wisselen theorie, opdrachten (in groep of individueel), reflectie en feedback elkaar af. Je zal ook opdrachten meekrijgen.

Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Kost:

 • Workshop van 4 halve dagen 395€
 • Workshop van 4 halve dagen & 4 persoonlijke coaching sessies 785€

Waar: A Heart4Work, Tervuursesteenweg 72a in 3060 Bertem.

Data: 9, 16, 23 en 30 oktober 2020 (09u00 – 13u00)

Meer informatie

Wil je eerst nog wat informatie, laat me het weten en we plannen een telefoongesprek in of stel je vragen via mail: gvanderwegen@aheart4work.com.

Inschrijven

Je kan je inschrijvingen via onderstaand formulier of je kan ook mailen naar gvanderwegen@aheart4work.com.

Weet wel dat je past ingeschreven bent als het bedrag werd overgemaakt op bankrekening BE60 7340 2870 8470 op naam van A Heart4Work met melding “PiP en je naam”.

  WorkshopWorkshop & 4 persoonlijke coaching sessies
   

  Breng me naar het overzicht van alle trainingen

  Cursusonderdelen zijn leeg

  Instructor

  Coach, consultant en trainer

  Gratis