Het was even schrikken, na de aankondigen i.v.m. de maatregelen om covid-19 te voorkomen die sinds donderdagavond publiek op ons werden losgelaten. En de maatregelen ondersteun ik allemaal, alleen nu is het belangrijk om dingen anders aan te pakken.

Mijn agenda voor volgende week is al aangepast, maar niet minder leeg. De groepssessies en bijkomende reistijden zijn weggevallen, maar ik heb nu meer mensen die ik via de telefoon of Skype coach en er zijn evenveel mensen die bij me langskomen voor een individuele sessie.

Om die mensen te ontvangen heb ik wat maatregelen getroffen: De coachingruimte wordt gezuiverd en verlucht tussen elke sessie, deurklinken ontsmet, handgel is aanwezig, papieren zakdoeken zijn beschikbaar en de handdoek in het toilet is vervangen door een keukenrol. Bij het begin en einde van de sessies geven we geen handen meer.

Individuele sessies gaan gewoon door. Ik vraag echter aan wie vermoedens heeft van (beginnende) ziekte, besmetting of als je in contact gekomen bent met … thuis te blijven en tijdig te annuleren. We bekijken samen de alternatieven, zoals bijvoorbeeld sessies op afstand (telefonisch of online). Bijkomend vragen ik je om zoveel mogelijk via Payconiq of je bankapp te betalen.

En de tijd tussenin vullen we door een frisse neus op te halen in Bertembos of aan toekomstige programma’s te werken.

Heb je vragen of twijfels, aarzel dan niet ons te contacteren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *