Al sinds 2009 helpt Greet Vanderwegen als loopbaancoach particulieren en professionals met het uitbouwen van hun carrière. Met enthousiasme en passie heeft ze nu ‘Personaliseer je cv in 5 stappen’ geschreven, een e-book dat ze gratis op haar website ter beschikking stelt.

“Door de jaren heen merkte ik dat heel wat klanten met hetzelfde probleem kampten: het vinden en opstellen van een goede structuur in hun cv en motivatiebrief”, steekt Greet van wal. “Ze maakten vaak gebruik van standaard sjablonen die je op internet vindt, maar daarmee red je het vandaag niet meer. Een succesvol cv is gepersonaliseerd en geschreven met een bepaald (job)doel voor ogen. Mijn e-book helpt je om die structuren en doelen te vinden.”

Basisrecht

Zo assisteert ‘Personaliseer je cv in 5 stappen’ je met het inventariseren van je competenties en vaardigheden, legt Greet het verschil uit tussen een chronologisch cv en een functioneel cv, en krijg je handige tips en voorbeelden voor het opstellen van jouw optimale cv en motivatiebrief.

Een mooi cadeautje voor mensen die een nieuwe stap in hun carrière willen zetten. “Eerder een basisrecht”, vindt de loopbaancoach. “Mijn e-book bevat essentiële informatie die voor iedereen beschikbaar moet zijn. Ik deel dan ook met plezier mijn vergaarde kennis aan zij die het kunnen gebruiken.”

Sollicitatietraining en individuele coaching

Kan ook jij wat hulp en ideeën gebruiken bij het opstellen van je cv en motivatiebrief? Download dan snel het e-book ‘Personaliseer je cv in 5 stappen’!

Heb je na het lezen van Greets e-book bijkomende vragen over de aanpak van je sollicitaties, of zit je met twijfels of vragen over jouw verdere loopbaan? Niet alleen kun je bij A Heart4Work terecht voor sollicitatietrainingen, via individuele coaching helpt Greet je tevens graag verder met jouw vraagstukken rond je loopbaan.

Voor meer informatie kun je Greet mailen op gvanderwegen@aheart4work.com of bellen op 0475/41.57.00.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *